Hetvege 8/12/2007

Mozgalmas 2 nap volt, de ha a penteket is odavesszuk, akkor 3 :)
Penteken osszefutas volt Attilaval, mivel bankett ota nem taliztunk/beszeltunk. De ez meg nem a mozgalmas resze :)
Szombaton, a mostanaban szokassa valt korankelessel indult a nap, nem volt tul kellemes, de legalabb az eso nem esett. Elbattyogtam a buszhoz, kesve jott termeszetesen, de vegul odaert. A buszon mar vart Coo, akivel egyutt mentunk falunapra, es meg mindig nem esett az eso. Aztan kiertunk, latszolag taliztam par rokonnal, akik kozul kb a fele eszre sem vett, aztan ebedeltunk, fagyiztunk, hazajottunk.
Coo megmutatta a Duels-t, amivel jol megfertozott, ejnye :)
Este kitalaltuk, hogy na akkor busz megint, es megyunk Bence bulijaba. Persze, hogy lekestuk a buszt, ejnye megint :) Kesobb busz jott, az eso meg mindig nem esett. Vacsiztunk, aztan mivel valami hosszu nyitvatartas volt a plazaban, vettunk Bencenek ajandekot :)
Na, akkor menjunk a helyre, mondtam, el is indultunk, es ennek oromere az eso is akkora cseppeket kezdett hullatni, h jo nagynak latszottak. Persze, ha 6 kocsma van egy haztombon belul, akkor az ember elkezdi keverni, persze, hogy a masikhoz mentunk, de aztan megoldottuk a problemat es mi ertunk oda elsonek, es meg nagyon el sem aztunk. Nem ugy, mint akik utanunk jottek :))
A bulirol kb annyit, h sor, vodka, tequila, es hubertus random sorrendben :)
Es buli utan sem aztunk el:)

Vasarnap reggel meg ujfent korankeles, hogy akkor Repulonap , de aztan megsem, mert ozonviz lett, es a szomszed hazig nehezen lehetett ellatni a sok esotol.

A kepen meg Coo, a Heineken szazados :)

0 komment:

Megjegyzés küldése