War 11/24/2007

A War c. filmet sikerült megnézni. Magyar cím nem járt neki, pedig kiváncsi lettem volna, hogy milyen kreatívat tudnának kitalálni.


A film jó volt, tetszett, főleg a vége, amikor kicsit felborultak az amerikai szokások, de inkább nem lövöm le. Amúgy meglepően sokat beszéltek a filmben japánul, ez is tetszett, hogy nem mindenki beszél angolul a világon.

(nem úgy, mint a stargate-ben, ahol még a másik galaxis összes eldugott bolygoján élő parasztok is perfekt angoltudással rendelkeznek)

Szeretem az olyan filmeket, amiknek nem boldogság, heppiend a vége. Hanem valami emberi történik. Néha már kicsit unalmas, hogy a gonoszt mindig lecsukják/meghal/elnyeri méltó büntetését/stb. és a jók pedig összeházasodnak/boldogan élnek, amíg meg nem halnak/nyernek/egyéb jó esemény.
De sajnos az a filmek jelentős része a fentebbi, heppiend kategóriába sorolható. Ezért is felüdülés egy, ebből a skatulyából kilógó alkotást nézni.

5 komment:

Névtelen írta...

Es kivel nezted? =)

Jittike írta...

titok :)

Coornail írta...

Biztos valami pasi...

Névtelen írta...

En ne nem szeretem amikor a gonosz gyoz.
A Tankcsapda is azt enekli: "Nem felek, nem felek, a gonosz a vegen megfizet mindenert..."
De ha jo film, lehet megnezem:)

Jittike írta...

nem mondtam egy szoval sem, hogy a gonosz gyozott :) lehet hogy igen... lehet hogy nem... lehet hogy nem gyozott senki :)
es ki tudja? mivan ha a gonosz a nemgonosz, es a jo a gonosz? vagy a gonosz tenyleg gonosz? :)

Megjegyzés küldése