ZH + Anime 11/20/2007

A mai 2 ZH közül egy tuti egyes, a másik pedig feltételezhetően elég jól sikerült.

A meteorológia ZH elég érdekesre sikeredett, mire odaértem, addigra a terem (ami az esetek eddigi 99%-ában eléggé foghijjas volt, most kifejezetten szűkösnek tűnt. Hozni is kellett egy csomó pótszéket egy másik teremből.

A 2 remek és csodás ZH-t követően elmentem végre valami ehetőt enni, aztán vissza az északi tömbbe, mert még szombat este az ETR fórumot böngészve felfedeztem, hogy keddenként anime vetítések vannak.
Ma a Black Blood Brothers c. 12 részes anime első 6 részét néztük kn 15-en egy hatalmas teremben.
Az egyetlen, ami eléggé zavaróan hatott, hogy a világítás működtetése felettébb érdekes, már előadásokon is tapasztalható módon pont a kivetített dolog felett vilagító lámpa lekapcsolhatatlan. Így kicsit olyan hatása volt, mintha rossz szögből néznénk egy TFT monitort.
Az anime jó volt, csak valahogy kissé kevés történés volt benne, ezért a köv. 6 résznek előreláthatóan viszonylag pörgősnek kellene lennie. A karakterek pedig még homályba vesző jellemmel rendelkeznek, az előzményeket, hogy hogyan jutottunk el oda, ahol most tartunk, még nem lehet tudni. A karakterek dizájnja engem valahogy a régebbi animékre emlékeztet (ami furcsa, hiszen ez egy 2006-os alkotás), főleg egyes esetekben a szőke kisfiú, Kotarou és a nem-vámpír lány, Mimiko.


Ez a játék pedig érdekes, tessék kipróbálni!

0 komment:

Megjegyzés küldése