Mátrix 10/06/2008

Na hát igen, kimentünk a mátrixra. Amit ugye mindenki tud, hogy micsoda :) (súgó)
Az alap, hogy mint mostanában mindig, késésből kezdtünk nekifutni a villamoshoz, ami szintén szokás szerint jól elment az orrunk előtt, mert miért is ne. A slusszpoén ezután jött. A 'villany' csak a Népligetig megy, pályafelújítás... klassz, tuti 20 perc késés.
Népliget, 20:45 - rohanva a villamospótló felé megjegyzem, hogy ha becsukja az ajtót az orrom előtt, akkor átmegyek baltás gyilkosba... következő pillanat: busz ajtaja záródik. Szolid 'basszameg, faszom' "ó, hogyaza" szólás hagyja el pici számat... de azért még felengedett minket a bácsi a buszra. Gondolom érezte a helyzete súlyosságát :)
Kiérünk, hogy hova kell menni, passz, elkezdünk követni zenehallgatós gyereket kólával, mondván tuti tudja, hogy hova kell menni. Na hát a maradék kis tömeg meg minket kezdett el követni. Szopi lett volna, ha a kólás gyerek nem a mátrixra megy :)

Mátrixon érdekes fejek voltak, a sok részegtől a kevés pszihóból szabadultig mindenki :) Még jó, hogy kevéssé voltam szociális és nem álltam le beszélgetni minden szembejövő gimis kedves ismerőssel :)
A mátrix jó volt, csak halálosan hideg volt. Persze akikét nézni mentünk volna, azt le sem adták, de azért élveztük.
És még a villamos is járt, amikor vége lett :))

0 komment:

Megjegyzés küldése